Beoordelingen van Takeaway De Kuip Rotterdam

Recente recensies van Takeaway De Kuip Rotterdam

5 sterren na 226 reviews

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Burgers waren uitstekend en de extra IPA’s werden gewaardeerd

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Fred!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten , snelle bezorging goed warm geleverd

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling Henk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker en veel. Aanrader

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een mooie beoordeling Linda.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling Melvin!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en een super service! Altijd vriendelijk. O, en de milkshake is echt een enorme aanrader. Nooit eerder zo'n lekkere milkshake op!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super snelle service. Eten voldoet altijd aan de verwachting. Alleen de kuipsalons waren te pittig, zeker vergeleken met de vorige bestellingen. De smaak was uit verhouding. Volgende keer beter.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de beoordeling Kimberley, wij zullen de opmerking over de kuipsalon doorgeven aan onze keuken.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en alles echt goed heeten goed vers! De cheeseburger is echt goed en smakelijk, de patat lekker vers em knapperig. De sate smaakte ook heerlijk. Aardige en snelle bezorging!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling Loes

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en erg lekker. Leuke mensen bij de kuip.

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een leuke beoordeling!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diverse keren besteld, elke keer weer erg lekker. Burgers, sate, spare ribs, kip en de frietjes zijn ook prima!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling Carla. Hopelijk tot snel weer!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling Jacq!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, super gezellig personeel en een leuke manier om je club nog enigszinds te kunnen supporten. Lekker feyenoordsfeertje met de muziek. Kom ter plekke nog wat bijbestellen wat ik vergeten was, echt top!

Reactie van Takeaway De Kuip:Super fijn dat je er was Luuk!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Takeaway De Kuip:Dat klinkt heel positief, bedankt!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed gegeten! Vriendelijk personeel en werden meer dan goed ontvangen compleet met muziek en leuke rijroute door de Kuip. Absolute aanrader!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een mooie reactie Tom. Net een klein feestje zo met de muziek.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs-kwaliteitverhouding is goed, leuke en enthousiaste medewerkers. Wij vonden het een leuke ervaring.

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een leuke beoordeling! Hopelijk tot de volgende keer.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling Roos.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Hamburgers waren top en het kindermenu ook !!! Alleen beetje te veel zout op de friet , voor de rest dikke 9

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij zullen aan de keuken melden dat ze voortaan iets minder enthousiast met het zout moeten zijn.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De burgers waren veel vetter dan de vorige keer. Tevens waren de broodjes niet voorzien van het logo. Dit doet niets af aan de smaak maar wel aan de beleving. Verder was er bij een eerdere bestellingen ook een paar handschoenen geleverd. Deze keer niet. Wat een grote teleurstelling was. Wellicht hadden ze er de 1e keer niet bij mogen zitten? Ik ben benieuwd naar jullie reactie. Groet, Janette

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Janette, wat vervelend om te horen dat we je verwachtingen niet hebben kunnen matchen. We gaan contact opnemen met de slager, deze maakt de burgers speciaal voor ons, er zou eigenlijk geen verschil in moeten zitten. Betreft het logo, de stempel waarmee we het logo op de broodjes zetten is helaas defect. Helaas kunnen we de burgers zodoende tijdelijk niet voorzien van een logo. De handschoenen gaven we inderdaad weg, maar op = op. Wederom, helaas, hebben we je dus ook hiermee teleur moeten stellen. Bedankt voor je recensie, en hopelijk hebben we je hiermee naar behoren geïnformeerd.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en goed warm. Goede kwaliteit, zeer tevreden👍🏻

Reactie van Takeaway De Kuip:Dat klinkt heel positief, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was top en het eten was ook echt fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Takeaway De Kuip:We zien jullie graag terug! Bedankt voor de goede beoordeling.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, was meer als genoeg voor een goede prijs

Reactie van Takeaway De Kuip:Super! Bedankt voor de mooie beoordeling.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, mooi portie en super aardige bezorger. Hamburger was echt top, lekker stuk vlees en de frietjes heerlijk! En allemaal cadeautjes van de verkeerde club erbij maakte het een top dinertje. We hebben echt ervan genoten! Dank daarvoor!

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn dat jullie zo tevreden zijn, zien jullie graag terug. Bedankt voor de mooie beoordeling.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een super snelle bezorging en warme maaltijd voor ons drieën! Leuk een tas vol verrassingen! Lekker gegeten! De erwtensoep was ook echt top!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn dat alles naar wens was en de erwtensoep een succes! Bedankt voor deze mooie beoordeling.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een mooie beoordeling Wendy!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Pffff...zit nu nog vol. De kipstukken waren zo groot dat het ruim voldoende was en de saté was heerlijk.

Reactie van Takeaway De Kuip:Theo, bedankt, dat klinkt super positief en misschien tot ziens.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, zeker een aanrader. Vlees van goede kwaliteit en zeker ook genoeg. Feyenoord sfeertje maakt het compleet al had het zonder ook een aanrader geweest. Advies is wel om de patat bij het vlees in de bak te doen en de salade in een apart bakje (in plaats van nu andersom), thuis is de salade lauw en de patat meer afgekoeld. Een ander puntje van kritiek is de digitale kant, een gekozen menu doorsturen werkt niet en bij invullen kan je de nummers van de postcode niet invullen en moet je steeds opnieuw invullen. (bijna een reden om af te haken, snel fixen lijkt mij...

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Erik, ik zal dit intern even doorzetten en hopelijk gaat het een volgende keer beter! Gelukkig heeft het wel goed gesmaakt en ook de keuken tips zal ik zeker doorgeven.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gevulde Pokébowl. Aan alles is te zien dat er veel aandacht aan is besteed. 👍🏻

Reactie van Takeaway De Kuip:Andrea, bedankt voor de fijne beoordeling!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed! Alles van uitstekende kwaliteit en ruim voldoende. Leuk ook die verrassende extraatjes.

Reactie van Takeaway De Kuip:Goed om te lezen dat het goed is bevallen Monique, Bedankt!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels meerdere keren eten besteld bij takeaway de Kuip. Iedere keer ziet het eten er verzorgd uit en (niet onbelangrijk 😇) het smaakt allemaal prima. De kaart is onlangs uitgebreid met nog meer lekkers dus een regelrechte aanrader.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hans, bedankt voor de mooie beoordeling en de aanbeveling!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten en alles netjes optijd bezorgt. Zeker de moeite waard om het vaker tegaan doen.

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn om te horen An, zien jullie graag nog een keer terug.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. Deze keer twee Angus burgers en een borrel pakket voor twee personen. Nou... Twee personen? We zijn grote eters, maar we kunnen daar wel drie tot vier personen van eten. In ieder geval weer tiptop in orde. Ook leuk de presentjes die je erbij krijgt. Hoop dat jullie straks na de Corona tijd blijven bezorgen. Volgende bestelling wordt voor ons de Valentijnsbrunch.

Reactie van Takeaway De Kuip:Ruud, wat super leuk dat het voor de 2e keer zo goed bevallen is! Bedankt voor de complimenten.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

Reactie van Takeaway De Kuip:TOP!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en leuke extraatjes gekregen! Zijn we blij mee! Het eten was lekker / warm- goed verpakt / ruime porties / enorm vrolijke bezorger

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed gegeten en een heel leuke beleving voor de kids!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze Top beoordeling!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OMG de beste delivery ooit. Lekker eten. Bezorgd door een hunk in een Feyenoord BMW. 10/10 would order again

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een complimenten! Zó fijn om te lezen. Heel erg bedankt! Hopelijk zien wij je snel weer.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We werden heel vriendelijk geholpen,en het is uiteraard heerlijk ! Ook altijd leuk om er een kleinigheidje bij te krijgen. Wij komen zeker vaker terug.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service !!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Maarten!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuke aankleding, voelt echt als een unieke beleving en super lekker eten! Warm en vers bereid. Wij gaan zeker vaker langs.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling Isabelle! Hopelijk tot snel

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer prima

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekend, zowel in kwaliteit als service

Reactie van Takeaway De Kuip:TOP! Dit horen wij graag. Bedankt!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 3e keer weer super gegeten dit keer opgehaald in de Kuip leuk gedaan Super vriendelijk personeel

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling! En wat leuk om te lezen dat u al voor de 3e keer bij ons geweest bent!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer heerlijk! én er word altijd goed gelezen wat er in de opmerkingen staat! Top!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goed eten zeker de moeite waard je krijgt waar voor je geld en netjes bezorgd

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze beoordeling Patrick, leuk om te horen!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten een aanrader.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten En snelle bezorging

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling Louise!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en personeel vriendelijk.

Reactie van Takeaway De Kuip:Super, bedankt!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en snel bereid. Extra leuk dat ze rekening houden met kinderen. Verbeterpunt: er mag iets meer eten bij dat gezonder is.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze positieve beoordeling en ga dit zeker doorgeven.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede patat!! Wel wat prijzig. Tip, doe een sapje inclusief in het kidsmenu. Voor het cadeau had ik van een sportclub eerlijk gezegd ook wel iets anders verwacht dan een zak snoep. Hier kunnen (en m.i moeten) jullie het goede voorbeeld geven. Ontvangst en contact met medewerker zeer goed, vriendelijk en enthousiast. Vriendelijke groet, Natasja

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Natasja voor deze beoordeling! Daar zit zeker wat in wat je zegt, wij gaan dit intern doorzetten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers! De angus burger was perfect gebakken (een beetje rood van binnen) en de kip burger had de saus er los bij zodat m'n vrouw de eigen sausje erop kon doen (ze kan niet tegen knoflook) de patatjes waren een beetje slapjes maar de extraatjes maken ook dat weer meer dan goed. Ik hoop dat jullie ook na corona dit heerlijke eten blijven bezorgen.

Reactie van Takeaway De Kuip:Marc, fijn deze positieve beoordeling! Zal t doorgeven aan het team.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar. Vriendelijke mensen. Mooie ambiance!!!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze leuke beoordeling Oscar! Top.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een erg leuke bezorgster, heerlijk eten en zelfs op het broodje zat een Feyenoord embleem + enorm veel goodies. Het is dan wel het hogere prijssegment van de thuisbezorgers, je krijgt heel veel waar voor je geld. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling Misha, hopelijk tot snel!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate was super, kipstukken waren heerlijk. Frietjes daarentegen waren erg slap en de pokebowl was minder dan verwacht. Mn zoon vond deze niet lekker. Bezorging was geweldig, speciaal voor mijn verjaardag een tasje vol kadootjes en happy birthday op de tas geschreven, geweldig! Leuk zo een persoonlijke touch. Dankjewel!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn om te horen dat het goed bevallen is Marion! Jammer van de friet en de pokebowl, we gaan dit zeker even doorgeven aan ons keuken team ter verbetering.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Leuke cadeautjes erbij. Super snelle bezorging. Behulpzame en vriendelijke bezorger.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Voor je goede beoordeling Eline!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt aan te bevelen.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze mooie beoordeling Chantal!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorgster erg leuk de nootjes en vooral het kaartje erbij, geweldig.

Reactie van Takeaway De Kuip:Claudia, super dat het goed bevallen is en bedankt voor de mooie beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was ok, goed verzorgd, behalve de spareribs die niet zo sappig waren.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Jerrel voor de beoordeling, en wat betreft de spareribs ga ik deze zeker even doorgeven aan onze mannen in de keuken.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Niet zuinig. Inclusief leuke cadeautjes. Gezellig ontvangst bij de Kuip met muziek. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Takeaway De Kuip:Hans, fijn deze mooie beoordeling en dat de belevering is geweest zodat wij hopen dat hij is. Super!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker en grote porties. En was weer even fijn om in de Kuip te zijn.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bjorn, wat goed om te horen! En bedankt voor de mooie beoordeling!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij zijn zeer tevreden. Er is veel keus, het is betaalbaar en het smaakt goed. De kuipsalon is mijn favoriet, wel pittig. Als Feyenoord supporter is het leuk om het logo op diverse producten terug te zien. De kleine (gratis) toevoegingen die wij bij diverse bestellingen hebben gehad zijn ook leuk. We hebben in ieder geval nog genoeg keus aan menu's om uit te proberen. Ga zo door...

Reactie van Takeaway De Kuip:Ron & Bianca, bedankt voor deze super beoordeling! Wat leuk om te horen dat alles jullie tot nu toe smaakt en onze menukaart nog verder willen gaan ontdekken! Tot ziens dan maar.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn fan! Echt heerlijk eten; patatje stoof is mijn favoriet. De bezorger is altijd heel snel en aardig. Ook het afhalen is een klein feestje!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt V.E. voor deze fijne beoordeling!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn Ger! Bedankt voor je mooie beoordeling.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle en vriendelijke bezorging, en het eten komt altijd warm aan en is erg lekker. Ook de patat is nog lekker knapperig

Reactie van Takeaway De Kuip:Christine wat fijn dat de frietjes zo goed zijn bevallen, bedankt voor deze TOP beoordeling!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Top!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties, leuke extraatjes, snel bezorgd in de Beverwaard. Echt super om het stadion een beetje te steunen in deze moeilijke tijden. Vrouw had wel een opmerking; dat het stuk kip op de kipburger zo groot was dat die niet genoeg smaak heeft. Ik ben geen expert, maar misschien heeft die kip wat meer kruiden nodig?

Reactie van Takeaway De Kuip:Marc, bedankt voor deze prima beoordeling! Ik zal het wat de kip betreft aan onze mannen in de keuken doorgeven.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Simon, bedankt voor je beoordeling! Uit het aantal sterren kunnen wij opmaken dat je niet geheel tevreden was. Kan je ons misschien aangeven waar dit aan heeft gelegen? Wij doen er graag alles aan om bij een volgende bestelling de vijf sterren bij je te kunnen behalen!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke goed geregeld. Aardige bezorger

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn dat het zo is bevallen Natasha, bedankt!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect zo als het is gedaan om het op te halen is, top.

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn dat het zo is bevallen Mieke, bedankt!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De info toen ik belde om te vragen of er nog 4 pack bier was was niet compleet. Ik ging er vanuit dat ik bij de take away kon pinnen maar ik moest tp nog online kopen...

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat vervelend dat u niet juist bent geïnformeerd, onze excuses daarvoor. Bovenaan onze bestelpagina staat vermeld dat slechts IDEAL betalingen worden geaccepteerd. Op deze manier willen wij alles zo coronaproof mogelijk laten verlopen. Nogmaals sorry voor de verwarring!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en veilig geregeld, maar wat wil je! Top!

Reactie van Takeaway De Kuip:Dankjewel Rob! Hopelijk tot ziens.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal mooi man, lekker en uitgebreid op de mooiste plek van Nederland

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn Bas! Bedankt voor je mooie beoordeling.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en makkelijk geregeld, leuk gedaan. Vriendelijk personeel. Top.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling Patrick!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuk idee, makkelijk, snel en lekker. Prima voor elkaar allemaal.

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt Simone!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect georganiseerd en gezellige sfeer

Reactie van Takeaway De Kuip:Super bedankt Peter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten in een leuke verpakking ingepakt! Zelfs een persoonlijke boodschap op de doosjes geschreven! Aan de iets prijzigere kant maar zeker een leuke ervaring en goed eten!

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor de prachtige beoordeling.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt Dirk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en super snel bezorgd lekker gegeten jullie verdienen een dikke 10

Reactie van Takeaway De Kuip:Onwijs bedankt!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super leuk idee, had erg leuk geweest als we bij de frisdrank (voor een ultiem kuip gevoel) plastic bekers uit de kuip hadden gehad. Wel zeer tevreden, goed geregeld.

Reactie van Takeaway De Kuip:Dat is een leuk idee! Gaan we intern eens even bespreken, want dat speciale Kuip gevoel is wat wij eenieder willen meegeven in deze bizarre tijd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, geweldige service! We hebben het eten afgehaald en werden warm ontvangen. De Feyenoord muziek maakte het helemaal af. 10/10

Reactie van Takeaway De Kuip:Chavon, wat een TOP beoordeling! Hier doen wij het voor, heel erg bedankt en hopelijk tot snel.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er sneller dan de verwachte tijd was. De spareribs waren super lekker en we kregen er een leuk cadeautje bij van Feyenoord. Het is zeker aan te raden!

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn om te horen dat alles naar wens was! Zien we je snel weer?

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze prachtige beoordeling!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! En gezellige mensen!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat leuk om te horen! Bedankt Michiel.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen was een leuke ervaring, en het eten heel lekker!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat leuk om te horen Astrid, hopelijk tot snel!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke cheeseburger! Kwam warm aan en ook nog eens in een mooie feyenoord auto bezorgd! Absoluut een aanrader!!!

Reactie van Takeaway De Kuip:Leuk Wouter dat het zo goed is bevallen en dat het zo goed heeft gesmaakt, altijd fijn om te horen.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg leuk gedaan en lekker eten!!

Reactie van Takeaway De Kuip:TOP!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De attenties ontvangen bij de bezorging werden gewaardeerd, net als de geschreven boodschap op de tas.

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een fijn bericht! Hopelijk tot snel

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk. de burger was echt geweldig. voor herhaling vatbaar maar dan wil ik de ervaring van het ophalen mee maken. de bezorger was een vriendelijke jongeman.

Reactie van Takeaway De Kuip:Claudia, dat horen we heel graag en super dat jullie nog een keer terugkomen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd volgens bestelling. Temperatuur goed en de burger smaakte heerlijk!

Reactie van Takeaway De Kuip:Super leuk om te horen en wat een fijn begin van het nieuwe jaar, met zo'n heerlijke burger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet had iets meer door gebakken mogen, voor de rest: helemaal prima en zeer luxe en uitgebreid. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt, we zullen dit zeker doorgeven aan onze mannen in de keuken. Fijn dat het goed gesmaakt heeft en hopelijk tot ziens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer weer PERFECT

Reactie van Takeaway De Kuip:Voor de 2e keer perfect klinkt super! Fijn dat je genoten hebt.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten en hele goede service!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt, dat horen we graag :)

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten goed warm en op tijd

Reactie van Takeaway De Kuip:Heerlijk, dat horen we graag.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer hele goeie service.vriendelijke vrouwen en bediening...ga zo door met deze service

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt! Ga dit zeker doorgeven aan al het personeel en hopelijk tot ziens.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Kwaliteit is erg hoog van de maaltijden van de take away! We komen zeker nog eens langs

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een fijn bericht, en hopelijk tot ziens.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was heerlijk, voldoende en warm. Enige nadeel dat de nacho’s helemaal nog klaar gemaakt moest worden. Dus 1 iemand zit al te eten ende ander moet nog van alles doen. Stond er niet bij...

Reactie van Takeaway De Kuip:Beste Jef& Steph, fijn dat het eten heerlijk was. Zoals op onze site vermeld moeten de nachos thuis nog even in de oven zodat ze nog lekkerder zijn.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen ging soepel. Surinaamse stamppot was eigenlijk wel lekker. (weer eens wat anders)

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je mooie review Fred!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service, onwijs goed geregeld. Smaakvol en zeker weten waar voor je geld. We komen zeker weten nog een keer langs.

Reactie van Takeaway De Kuip:Ronald, dat horen we heel graag, en super dat jullie nog een keer terugkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en kwantiteit was perfect. Snelle service... op zijn Rotterdams, vriendelijk, duidelijk en warm.

Reactie van Takeaway De Kuip:Paul, goed om te horen!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig heerlijk gegeten. Kipsaté top, chicken top spareribs top.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Joyce, gaan we zeker doorgeven aan onze keukenchefs, bedankt!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Black angus burger met pulled pork besteld. Helaas zat de pulled pork niet op de burger. Maar de burger was wel heel smakelijk. Spare rib prima, viel alleen niet van het bot af.

Reactie van Takeaway De Kuip:Smeijers, bedankt voor je recensie, ga dit zeker doorgeven aan de keuken en fijn dat het toch lekker gesmaakt heeft.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en het eten ook

Reactie van Takeaway De Kuip:Super Shirly! Gaan het doorgeven aan de keuken.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Slobbe, bedankt voor de 5 sterren beoordeling, doet ons goed!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Barrie, fijn deze 5 sterren beoordeling!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ,de saté was erg lekker en veel .Bezorger ook heel vriendelijk,zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een complimenten Jacqy, heel erg bedankt!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en snelle bezorging, we hebben weer genoten!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn Albert, heel erg bedankt!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leuke ervaring, lekker eten, echt prima geregeld!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze top beoordeling Aafke!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top.Super lekker gegeten.Goede service vd medewerkers!!Vriendelijk geholpen!!

Reactie van Takeaway De Kuip:We gaan je complimenten doorgeven Erika! Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was perfect...en voor het geld was er voldoende eten.dit mag van mij wel blijven zo....top YNWA...

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een top beoordeling Leon! Heel erg bedankt.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate en Feyenood biertjes besteld, was super goed. bezorger ook stipt op tijd.

Reactie van Takeaway De Kuip:Dat horen wij graag Ronald, dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling Marcella!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, lekker en geweldige opzet in onze mooie kuip !

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor deze prachtige beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en een aanrader!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn Jerrel! Hopelijk tot snel.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben erg tevreden, en de patat was zeer lekker, en de biertjes smaken heerlijk. En je word ook heel vriendelijk geholpen!!

Reactie van Takeaway De Kuip:We gaan je complimenten doorgeven Pascal, bedankt voor de top beoordeling!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel. Heerlijk uitgebreid.eten.mooi opgezet en versierd.en goede service. Zeker de moeite waard.

Reactie van Takeaway De Kuip:Goed om te horen Hennie, bedankt voor de mooie beoordeling!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was goed en lekker het eten was alleen net aan warm.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je beoordeling Sandra! Wat jammer om te horen dat het eten net aan warm was, dit is niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor! Wel fijn dat, ondanks het lauwe eten, alles heeft gesmaakt.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld vanavond, niets dan complimenten! Eten van topkwaliteit, ruime porties ook. Vriendelijk personeel en een mooi weerzien met De Kuip wanneer je kiest voor afhalen!

Reactie van Takeaway De Kuip:Delano, hier worden wij nou blij van! Wat top dat je weer lekker wat te eten bij ons hebt besteld, enorm bedankt! Hopelijk tot snel?!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en voldoende. De beleving om even in de kuip terug te zijn was erg leuk. Het minishirtje was een super leuk cadeau om bij de bestelling te krijgen. Al met al voor herhaling vatbaar

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn dat het is bevallen Eveline! We hopen je snel nog eens te zien.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super lekker je merkt dat de kwaliteit altijd goed is 3x besteld 3x super eten zeker de moeite waard om te bestellen Of om af te halen

Reactie van Takeaway De Kuip:Joshua, wat zijn we blij met een vaste klant zoals jij! Bedankt voor weer een mooie beoordeling.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een redelijke prijs !

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de prachtige beoordeling Yvonne!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt. Was erg lekker en goed warm afgeleverd. Leuk extraatje erbij!

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt Maria!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke leuk om een keer te doen! Het was erg lekker maar had eerlijk gezegd meer verwacht. We hadden een steak cheeseburger die half uit elkaar was gevallen, het leek alsof tie zo in t doossie was gemikt. En ook de sate zat in een verpakking die in elkaar was gezakt. Waardoor de satesaus door de tas lag.

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat vervelend om te horen, dit is zeker niet de bedoeling! Onze oprechte excuses. We hebben u nog even een e-mail gestuurd.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, flinke portie. Wat een aanrader! Niet alleen de maaltijd, de bezorger mocht er ook wel zijn.

Reactie van Takeaway De Kuip:Wij gaan de complimenten doorgeven Klaas! Bedankt voor de mooie beoordeling.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorgd met een lach. Zeker een aanrader!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn Mike! Onwijs bedankt.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, super makkelijk, erg lekker en heel vriendelijk!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de prachtige beoordeling!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! En zelf afgehaald waar de mensen erg vrolijk waren. Enige nadeel was dat het niet heel goed aangegeven was waar je kon afhalen

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat vervelend dat het niet helemaal duidelijk was waar je de bestelling moest afhalen. We hebben dit intern doorgezet en gaan nog eens goed kijken hoe wij dit kunnen verduidelijken!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke jongen, de limbo!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wij hebben het even aan hem doorgegeven hoor! Leuk, dankjewel!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en leuk weer in de Kuip geweest te zijn!

Reactie van Takeaway De Kuip:We hopen je snel weer te zien Vera! Bedankt voor je mooie beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten snel klaar

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling Marciano.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker klaargemaakt en voldoende porties. Snelle bediening. Goed verzorgd.

Reactie van Takeaway De Kuip:Super Dina, hopelijk tot snel!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een litertje erwtensoep gescoord. Daar kom ik graag voor terug. Goede dikte en smaak. Ik hoefde ook niet naar de worst te zoeken. Kampioenswaardig!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn dat het heeft gesmaakt Ruud, wij hebben de complimenten doorgezet naar de keuken. Heel erg bedankt!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere burgers, aardige mensen, perfect op tijd!

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn Bob! Bedankt voor de mooie beoordeling.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die kuip salon is zooooo lekker!!!

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel fijn! Bedankt voor je beoordeling. Hopelijk tot snel.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk verzonnen! Je komt toch even op een plek waar je normaal nooit met de auto zou komen. Het eten was net zoals op terras in de Kuip van zeer goede kwaliteit en echt heerlijk!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een prachtige beoordeling, heel erg bedankt!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten net als toen op het zomerterras complimenten aan iedereen die er aan heeft mee gewerkt Toppers

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat super lief! Wij hebben de complimenten aan alle collega's doorgezet. Heel erg bedankt en hopelijk tot snel.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat veel vet aan het vlees en al het eten was koud. Dit door verpakkingen die niet goed dicht kunnen. Smaak was na opwarmen wel oké.

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat jammer om te lezen dat niet alles naar Wens is geweest Jolanda, we hebben je nog even een e-mail gestuurd!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburgers en friet. Zeker aan te bevelen.

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt Krijn!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwalteit en super goede service.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je mooie beoordeling!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Het heeft ons goed gesmaakt. Super fijn die sate aanbieding. We zullen zeker vaker een bestelling doen.

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat jullie nog eens terug willen komen, hopelijk tot snel!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Absoluut het beste vreten dat ik ooit op heb! Prima prijs ook, niks mis mee. Ik zou dan ook willen stellen dat iedere Feyenoorder die wat te nassen wil hebben het hier besteld, de centen kunnen we ook goed gebruiken om een nieuwe SPITS te halen! Laat de Amerikaanse miljoenen maar komen potdomme

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een fantastisch leuke beoordeling, heel erg bedankt!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord... Top!

Reactie van Takeaway De Kuip:Super! Hopelijk tot snel Pascal.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons was het de eerste keer bij takeaway de kuip en het was echt de moeite waard. Heerlijke burgers en saté !! Zeker tot de volgende keer 😉

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn Yvonne, dankjewel! We hopen je snel weer te zien.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vette actie die limited biertjes!

Reactie van Takeaway De Kuip:Dankjewel Joyce!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Matthijs!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en leuk ingepakt met een Feyenoord tint en bezorgd in een mooie Feyenoord auto, een echte aanrader!!!!!

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling Aad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Alles zag er goed uit. Alles in overvloed. Suoer aardige bezorgster

Reactie van Takeaway De Kuip:Super bedankt Raymond!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het kwam op de afgesproken tijd en het was nog goed warm en het was nog heel lekker ook dus kortom een echte aanrader

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling Bjorn!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

geode service, perfect op tijd klaar, heerlijk en voldoende eten,

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de prachtige beoordeling Jos!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet. Patat mistte bij een menu en we hadden de verkeerde kapsalon gekregen. Ook was de hoeveelheid patat bij het kindermenu vrij karig.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Simon, wat vervelend dat de bestelling niet in orde was. Dit is direct doorgezet naar het team van de keuken en het inpakteam. We gaan je nog even privé een mailtje sturen.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Leuk ontvangst met muziek bij de Kuip. Eten mooi op tijd klaar. Vriendelijke bediening. Zelfs nog 4 gratis drankjes meegekregen. En een Feyenoord autoraampje shirtje. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een complimenten! Zó fijn om te lezen. Heel erg bedankt! Hopelijk zien wij jullie snel weer.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een super ervaring! De kuipsalon, black angus cheeseburger én kipsate waren heerlijk. Leuk om zo toch een stukje sfeer van De Kuip te kunnen proeven!

Reactie van Takeaway De Kuip:We gaan je complimenten doorzetten naar de keuken Darryl! Heel erg bedankt en hopelijk tot snel.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, Grote portie lekker warm en optijd bezorgd, Voor herhaling vatbaar een dikke 10

Reactie van Takeaway De Kuip:Super bedankt! Fijn dat het is bevallen, hopelijk tot snel!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn Emily! Bedankt voor de mooie beoordeling.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling Mirjam!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goed geregeld bij de Kuip

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt Menno! Zien we je snel weer?

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top burger !

Reactie van Takeaway De Kuip:Super bedankt!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top idee hartstikke leuk bedacht. Ook de service van de medewerkers is super! En daarnaast smaakte het eten verrukkelijk! Zeker een aanrader!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn om te lezen! Bedankt voor deze mooie beoordeling.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt de moeite waard heerlijk gegeten en dol blij met al het leuks erbij kids vonden het geweldig zo langs de kuip 😁😍🎉

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn dat het zo goed is bevallen Debora! Hier worden wij nou blij van. Hopelijk zien we je snel weer terug in De Kuip.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Super vriendelijke mensen.

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn dat je het zo hebt ervaren Remco! Bedankt voor je beoordeling en hopelijk tot ziens.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Amazing food & amazing service! Love the small shirt we got with the meal! ☺️

Reactie van Takeaway De Kuip:Thank you so much Sharon!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel :) Eten was heerlijk!

Reactie van Takeaway De Kuip:Dankjewel Kursat! We geven je complimenten door aan het personeel.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service ter plaatse, vrolijke, vriendelijke medewerkers! Het eten was goed en we kregen er nog een cadeautje bij ook! Super ervaring en zeker een aanrader!

Reactie van Takeaway De Kuip:Hier worden wij heel blij van Cristine! Heel erg bedankt en hopelijk zien wij je snel weer.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je beoordeling Thom!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de Kuipsalon en een fried chicken menu. Allebei echt aanraders! De gerechten waren heerlijk en het personeel is onwijs vriendelijk. Wij komen zeker terug!

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt Amy!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede prijs/kwaliteitverhouding, mooie verpakkingen, verrassing op het broodje, duidelijke, leuke route langs het mooiste stadion van Nederland. Aanrader!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn! Super bedankt voor de mooie beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goed geregeld. Als je verder dan 15 minuten moet rijden is het wel handiger dat ze warm houdt bakjes regelen of je moet het op de parkeerplaats op eten?

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Mark, bedankt voor de mooie beoordeling en de goede tip! Wij gaan hier eens goed naar de mogelijkheden kijken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de prachtige beoordeling Merel!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer nette/goeie service en belangrijkste goed eten!

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt Nick! We hopen je snel weer te zien.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was eerlijk, vooral doen ik naar binnen kwam kreeg ik wel een klein traantje van me stadion, goed geregeld 👌🏽💪🏽

Reactie van Takeaway De Kuip:Ricardo, hier worden wij blij van! Onwijs bedankt en we hopen je snel weer te zien.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Dankjewel Marcella!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip was heerlijk mals, goed op smaak gebracht, bij thuiskomst was alles nog goed warm. Alles was goed verzorgd ingepakt. Dikke aanrader!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een prachtige beoordeling Femke, hier doen wij het voor! We hopen je snel weer te mogen zien.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, goede kwaliteit!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Supervriendelijk personeel en een leuke sfeer!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een mooie complimenten, dankjewel Rick! Zien we je snel weer?

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de prachtige beoordeling Rico!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goed gegeten! Echt een aanrader!

Reactie van Takeaway De Kuip:Ha Mirjam, dank voor je beoordeling!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer de sparibs ook die waren heerlijk

Reactie van Takeaway De Kuip:Fijn om te horen Patrick, heel erg bedankt

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, het bestelproces op de site en het afhalen ging soepel en snel. Voor herhaling vatbaar dus. Je zou bijna hopen dat de Coronamaatregelen nog even zullen duren........

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat een super beoordeling Hans, leuk om te lezen dat het zo goed is bevallen! Hopelijk tot ziens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is een super locatie om hier vanuit takeaway te regelen. Het personeel was erg vriendelijk. Het reserveren was simpel. Top was dat duidelijk aangegeven wat er in een doosje aan eten zat. De patat was erg lekker. De pulled pork en het broodje K(u)ip kerrie waren te pittig. De groenteburger was te slap. Leuk waren de attenties in de tas.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hé Annemiek, bedankt voor je mooie beoordeling! De opmerkingen betreffende het eten hebben wij direct doorgezet naar onze keuken. Ook hebben we je nog een persoonlijk mailtje gestuurd. Hopelijk tot ziens bij takeaway De Kuip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede kwaliteit, flinke porties alleen bij afhalen op de binnenring hadden wij het idee in het stadion te mogen afhalen (Net zoals het Zomerterras) dus dat viel wat tegen ... 😅. Verder prima!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling Ellie! Wat jammer om te lezen dat het is tegengevallen dat jullie het veld niet konden zien. Los van het feit dat je de sfeer van De Kuip weer even kan proeven is dit helaas niet mogelijk bij de takeaway. Met een rondleiding door De Kuip kan dit wel. Wellicht een leuk idee voor in de toekomst? Hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kindjes waren erg blij! Onze verwachtingen waren wat hoger en wij vonden het minder. Hotdog was niet gaar. Helaas twee happen van gegeten. Broodjes kerrie heel pittig. Jammer dat je niet rond de hele Kuip kon rijden of dat er nog iets speciaals geregeld was.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Samantha, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat wij de verwachtingen niet hebben waargemaakt. De opmerkingen betreffende het eten hebben wij direct doorgezet naar onze keuken. We hebben je nog even een persoonlijk mailtje gestuurd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten !!

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn, dankjewel Hans!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, lekker en warm eten, goede prijs/kwaliteit verhouding

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de prachtige beoordeling Marnix, hopelijk tot snel!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dirk Kuyt helaas niet gezien, maar de burgers waren heerlijk!

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Niels, bedankt voor de mooie beoordeling. Toch snel maar weer langskomen dan, wie weet is Kuyt er dan wel!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kipstukken waren heel vet en niet te eten. De sate en kidsbox was wel lekker.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Anouk, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat niet alles naar wens was, wij hebben dit doorgezet naar de keuken en gaan hier zeker mee aan de slag!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten top, erg lekker! Vriendelijk personeel!

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de prachtige beoordeling Jeroen!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was kei lekker en weer fijn om bij de kuip te zijn. Groeten uit Brabant

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Ron en Koen, dat was een stukje rijden voor jullie! Super tof dat jullie langs zijn geweest en bedankt voor de mooie beoordeling.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Goed verzorgd met een leuk presentje! Ophalen ging prima. Dit gaan we nog eens doen!

Reactie van Takeaway De Kuip:Onwijs bedankt voor je beoordeling, we hopen je snel weer te zien!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Erg leuk om zo naast het stadion te staan. Eten erg lekker en nog drinken van het huis gekregen. Mijn complimenten

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je mooie beoordeling Pim!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kuipsalon was heerlijk

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je mooie beoordeling Bart! Fijn dat het heeft gesmaakt.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als ik de Kuipsalon in 1 woord moet omschrijven: heerlijktastisch 😋 Op basis van alleen al de foto heb ik binnen de familie al wat bestellingen staan voor volgend weekend 👍

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Theo. Wat fijn om te horen dat de kuipsalon zo in de smaak valt. Bedankt voor je prachtige beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat fijn Rob! Bedankt voor de mooie beoordeling.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je beoordeling Sandra!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden beiden de ablack Angus Burger met pulled pork en deze was overheerlijk! Alleen het vlaggetje voor in de auto waarvan gezegd werd dat die in de tas zou zitten, hebben wij helaas niet gevonden :-(

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Claudia, bedankt voor de mooie beoordeling! Bij iedere bestelling vanaf €35 krijg je een Feyenoord mini dress cadeau, helaas zaten jullie hier net onder waardoor deze niet is meegeleverd. Wij hebben je nog even een persoonlijk mailtje gestuurd! Hopelijk tot snel.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Je krijgt meer dan genoeg en de kwaliteit van het eten is erg goed. Met name de kuipsalon is een echte aanrader!

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Annemieke, bedankt voor de prachtige beoordeling! Zien we je snel weer?

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke ervaring! Grappig met overal de Feyenoord muziek, aardige medewerkers. Eten was prima, goede hoeveelheid en kwaliteit.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hier worden wij nou blij van Lize! Dankjewel!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je beoordeling Luuk!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

kan niet anders zeggen dat wij lekker hebben gegeten en voldoende en was leuk om mee te maken en voor herhaling vatbaar

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je goede beoordeling Ronald, wij hopen je snel terug te zien!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Super bedankt Layla!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, leuk verpakt! Was een leuke verrassing voor mijn man's verjaardag.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Jet. We hopen dat het een fijne verjaardag is geweest voor je man. Bedankt voor de goede beoordeling!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de goede beoordeling Fred!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Ze waren alleen de patat vergeten bij het fried chicken menu. Voor de rest fantastisch. Gratis 3 blikjes heineken 0.0 erbij gekregen wat een leuk gebaar is

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Devi, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat er een portie patat ontbrak, wij hebben je nog even een mailtje gestuurd :) Hopelijk tot ziens!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was van uitstekende kwaliteit! Netjes verzorgt en ingepakt in duurzaam verpakkingsmateriaal. En uiteraard ook blij verrast met een paar leuke extraatjes. Ik kom zeker nog langs.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hi Jerrel, bedankt voor deze prachtige beoordeling! Hopelijk tot ziens.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze Kuiphonger is even gestild met een heerlijk afhaal menu. Speciaal en heel inventief. Aanrader voor alle Feyenoorders. (En je steunt de club)

Reactie van Takeaway De Kuip:Kijk eens aan, hier doen wij het voor! Bedankt voor de prachtige beoordeling!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet bij elk menu zat patat Fried chicken besteld maar niet geleverd, wel een pulled pork friet. Eten zelf prima! En dank voor het presentje van de jarige!

Reactie van Takeaway De Kuip:Graag gedaan hoor Jeroen, jij bedankt voor de beoordeling. We hebben je nog even een mailtje gestuurd, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw bestelling niet in orde is!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed idee om dit te starten Jammer dat mijn bestelling niet in orde was Best duur. Maar overal toch wel leuk

Reactie van Takeaway De Kuip:Wat vervelend dat de bestelling niet in orde was. We hebben u nog even een mailtje gestuurd. We hopen u nog eens terug te zien!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker eten

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg leuk concept, hele aardige en vriendelijke medewerkers. Word je vrolijk van. Broodjes pulled pork besteld, teleurstelling was groot dat we thuisgekomen ontdekten dat de broodjes er niet bij zaten. Er zaten daarentegen wel 3 blikjes bier bij die we niet besteld hadden.... De pulled pork zelf was eg lekker. Hopelijk volgende keer beter!

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Astrid, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de bestelling niet compleet was, dit is zeker niet de bedoeling. We hebben je nog even een mailtje gestuurd. De blikjes 0.0 bier waren dan weer een cadeautje, hopelijk vielen ze in de smaak!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk idéé en vriendelijk personeel. Goed eten voor redelijke prijs

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Bianca, dank voor de complimenten! We zorgen dat ze bij onze collega's terecht komen!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk ! We gaan hier zeker vaak gebruik van maken ! #steundehoreca

Reactie van Takeaway De Kuip:Hey Jerry, dat is goed om te horen! We zien je graag terug!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en een vriendelijke vrolijke dame 👌👌

Reactie van Takeaway De Kuip:Ha Patrick, dank voor je beoordeling! We gaan onze collega je compliment doorgeven!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Super vriendelijk geholpen en heerlijk eten. En leuke cadeautjes voor de kinderen. Ondanks dat onze oudste een volwassen menu had genomen kreeg ze toch ook leuke cadeautjes. Super!

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Eline, dank voor de lieve beoordeling. Vanzelfsprekend zien we jullie graag terug! We hebben cadeaus zat ;)!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top! Super vers! Lekker warm en heerlijk van smaak. Leuk ritje er naar toe. Super prijs kwaliteit verhouding. Leuke cadeautjes. Echt een gezelligheid. In de auto eten is wel een uitdaging. Maar mocht te pret niet drukken. En erg vriendelijk personeel. Met een top kok!

Reactie van Takeaway De Kuip:Ha Miranda! Dank voor je positieve beoordeling! We hopen je snel weer terug te zien!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prima service. We komen zeker vaker terug...

Reactie van Takeaway De Kuip:Bedankt voor je prachtige beoordeling Chris! We zien je graag snel weer terug.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Reactie van Takeaway De Kuip:Heel erg bedankt Michiel! Hopelijk tot snel.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor een fatsoenlijke prijs lekker eten halen in De Kuip. Prima porties. Volgens vrouw mag er wel wat meer smaak op de kip. Maar iedereen heeft wel zout en peper in huis. Ik heb genoten van de black Angus burger. Dus ga lekker eten halen hier en steun je cluppie.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hé Marc! Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben de opmerking van je vrouw doorgezet naar onze keuken. Super dat je de club support, we hopen je snel weer te mogen ontvangen!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere snelle hap en vriendelijk personeel !

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Faraaz, bedankt voor de mooie beoordeling. De complimenten zijn doorgezet naar de hele crew. Hopelijk tot ziens!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, leuk gesprek gehad tijdens het wachten op onze bestelling. Het enige nadeel was de haar in het eten, kan gebeuren maar kost toch een ster minder.

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Joshua, bedankt voor je beoordeling. Was ik even blij die ene grijze haar kwijt te zijn, blijkt hij in jouw bestelling te zitten! Onze oprechte excuses, dit is zeker niet de bedoeling. We hopen je snel weer te mogen ontvangen zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw bestelling op en top is, zoals het hoort!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was ontzettend lekker ik kom absoluut nog een paar keer

Reactie van Takeaway De Kuip:Hoi Tijmen, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij hopen jou snel weer te mogen ontvangen.